Bạn đang xem tài liệu "Đề kiểm tra 1 tiết lần 3 môn Tiếng Anh Lớp 7 - Đề số 2 - Trường THCS Đông Sơn (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên


Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết anh 7 lần 3

Tài liệu đính kèm:

*
de_kiem_tra_1_tiet_lan_3_mon_tieng_anh_lop_7_de_so_2_truong.docx

Nội dung text: Đề kiểm tra 1 tiết lần 3 môn Tiếng Anh Lớp 7 - Đề số 2 - Trường THCS Đông Sơn (Có đáp án)

DONG SON SECONDARY SCHOOL KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 Name: . ĐÈ SỐ 2 Class: . Subject: English 7 Time: 45 minutes Question 1. Listening You will hear the conversation and fill in the gaps 1. Last summer holiday my went back to the UK. 2. We didn’t stay at a but put up a tent in the campsite. Listen again and write T (true), F (False) 3. About 50000 people attended the festival last year. 4 Nick and his family stayed at a hotel near the campsite. 5. Jon Bon Jovi is Nick’s dad’s favourite singer. Question 2. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 6. A. many B. classmate C. grade D. gravy 7. A. head B. death C. bread D. great 8. A. played B. frightened C. excited D. bored 9. A. washed B. attended C. decided D. disappointed Question 3. Choose the word that has a different stress pattern from the others. 10. A. tidy B. compete C. prefer D. adopt 11. A. water B. funny C. alone D. pumpkin 12. A. prepare B. answer C. listen D. enter Question 4. Choose the correct answer A, B, C or D to complete each following sentence 13. They found the show ___. A. amuse B. amusement C. amusing D. to amuse 14. ___ is it? A. How B. How much C. How many D. How often 15. When he finished, there ___only two pieces of cake left A. is B. are C. was D. were 16. Hot coffee is my favourite ___. A. meat B. food C. drink D. vegetable 17. Milk is very good for your ___, A. happy B. power C. energy D. health 18. Ha likes candy,___ do we. A. so B. neither C. either D. too 19. ___ are you? A. How B. When C. Why D. Whom 20. After class, Nam goes home and ___videos. A. watch B. watching C. watches D. to watch 21. ___cap is it? – Luna’s. A. Who B. Whom C. Whose D. Which22. The children slept deeply___ the noise A. in spite of B. although C. of D. in spite Question 5. Put the correct form of the verb in brackets 23.My brother used to ( go ) to work by motorbike. Now he cycles. 24. How about (see) . a movie on Sunday evening? Question 6. Read and complete the passage with the correct answer A, B or C Diwali, the Hindu Festival of Lights, is the most important holiday of the year (25) India. Special Diwali celebrations (26) held across the country in October or November. The festival (27) the cultural richness of this country. People open their doors and windows and light candles (28) welcome Lakshmi, the Goddess of Wealth. 25. A. at B. in C. by 26. A. is B. was C. are 27. A. shows B. show C. showed 28. A. about B. with C. to Question 7. Use the correct form of the words in brackets 29. I love the ___ of folk songs. (PERFORM) 30. I saw a . of flower floats when I attended the festival last year. (PARADE) Question 8. Match the first half in A with the suitable half in B. A B 23. Although he set off early, A. popcorn is selling well. 24. Despite public protest, B. however. It is decreasing now. 25. In spite of high prices. . C. it’ll be better than staying at home 26. The ticket price has been quite high; D. he arrived late. 27. Although I don’t really like to go to the E. the Government decided to put a ban on the cinema, film. 31. 32. 33 34. . 35. Question 9. Rewrite these following sentences using given words 36. What is the distance between your house and Da Nang city? => How ? 37. I often walked to school when I was a student. => I used to 38. The distance from Ha Noi to Can Tho is about 1877 kilometres. => It 39. Although they are short, they still love playing sports. => In spite of 40. The festival took place in a remote area. However, a lot of people attended it => AlthoughĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM – ĐỀ 02 Question 1. Listening You will hear the conversation and fill in the gaps. 1. family 2. hotel Listen again and write T (true), F (False) 3.T 4. F 5. F Question 2. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 6. A 7. D 8. C 9. A Question 3. Choose the word that has a different stress pattern from the others. 10. A 11. C 12. A Question 4. Choose the correct answer A, B, C or D to complete each following sentence 13. C 14.B 15. D 16.C 17. D 18. A 19. A 20. C 21. C 22.A Question 5. Put the correct form of the verb in brackets 23. go 24. seeing Question 6. Read and complete the passage with the correct answer A, B or C 25.B 26.C 27.A 28.C Question 7. Use the correct form of the words in brackets 29. performance 30. parade Question 8. Match the first half in A with the suitable half in B. 31.D 32.E 33.A 34.B 35.C Question 9. Rewrite these following sentences using given words 36. How far is it from your house to Da Nang city? 37. I used to walk to school when I was a student. 38. It is about 1877 kilometres from Ha Noi to Can Tho. 39. In spite of being short, they still love playing sports.

Xem thêm: 9 Pen Pineapple Apple Pen Ideas, How A 'Pen

40. Although the festival took place in a remote area, a lot of people attended it.